Hirdessen cukorbeteg portálunkon! Kedvező ár, nagy látogatottság! Tekintse meg médiaajánlatunkat itt!
Mire jó a búzafűlé?
Tönkölybúza nincs új a Nap alatt?
A tönkölybúza regeneráló és vitalizáló hatását már a sumérok, a fáraók és India földjén is ismerték, de hazánk területén, a Kárpát-medencében is megtalálták termesztésének ősi nyomait. Most újra felfedezzük értékeit, hogy fontos tápanyagaival visszatérjen étrendünkbe, mert a tönkölybúza magába sűríti az életet: mintegy 20 százalékos a növényi fehérjetartalma, de bőséggel tartalmaz szerves ásványi anyagokat, vitaminokat és klorofillt, melyek egytől egyig értékes és szükséges összetevői az egészséges tápanyagbevitelnek.
A búzafűlé a tönkölybúza 5-7 napos, zsenge hajtásának kivonata, amelyben a tönkölybúza minden biológiailag értékes alkotóeleme megtalálható.
Nem kell otthon vesződnie a tönkölybúza nevelésével és préselésével. A napi adag csupán egy tasak a táskába, és a korszerű technológiának köszönhetően még hűteni sem szükséges.
A búzafű élettanilag nélkülözhetetlen alkotóelemei
Mit tartalmaz a búzafűlé?
Fehérjék és aminosavak - szervezetünk építőkövei
A búzafű gazdagon tartalmaz növényi fehérjéket, így az összes létfontosságú, ún. esszenciális aminosavat, melyeket a szervezetünk önmagában képtelen előállítani. Ezért mindennapi bevitelük különösen fontos, hogy testünk képes legyen újratermelni egészséges sejtjeinket. Az aminosavak hiánya gyengítheti immunrendszerünket és elkezdődhet az idő előtti öregedés sajnálatos folyamata.
Vitaminok - testünk erőműve
A búzafű magába sűríti a legalapvetőbb vitaminok teljes spektrumát: összetevői közt megtaláljuk az A-, B-, C-, D-, E-, H- és K- vitaminokat is.
Ásványi anyagok - szervezetünk motorja
A búzafűben a kutatók több mint 90 féle szerves ásványi anyagot és nyomelemet mutattak ki. A szerves ásványok részt vesznek szervezetünk folyamatos építkezésében és működtetésében. Hiányuk esetén fáradtnak, levertnek, tompának érezhetjük magunkat. A búzafűben megtalálható ásványi anyagok közül is a legfontosabbak: a kálium, melyet a fiatalság ásványának tartanak, a kalcium, mely csontjaink építője és szívverésünk szabályozója, a magnézium, mely anyagcserénket, a nátrium, mely emésztésünket segíti, a vas, mely vérünket erősíti, a szelén, mely kiváló antioxidáns és a cink, mely cukorháztartásunkba szól bele.
Enzimek, a finom kenőanyagok
A búzafűben enzimek sokasága található, melyek szintén fontosak mindennapi vitalitásunk megőrzéséhez. Az enzimek aktív összetevői ugyanis segítik vérünk tisztítását és a sejtjeinkben tárolt mérgek semlegesítését.
Klorofill, a Nap tisztító ereje
A búzafű jelentős klorofill tartalommal rendelkezik. A klorofill a növények vére, mely a fotoszintézis révén termelődik. Kutatások során fedezték fel, hogy az emberi test képes a klorofillt vörösvértestté alakítani. Jelenléte szervezetünkben segíti a szívműködést és kedvező hatással van az érrendszerünkre is.
Mit mond a kutató a búzafűléről?
Dr. G. H. Erp-Thomas kutató tudós és termőföld specialista több mint száz különböző alkotóelemet mutatott ki a friss búzafűből - nyilván ennek köszönheti reneszánszát is.
Váljék a táplálékod orvossággá és váljék az orvosságod táplálékká." (Hippokratész)
Miért érdemes figyelni a helyes táplálkozásra?
Hans-Ulrich Grimm legendás 'A leves hazudik' c. könyvében így ír napjaink élelmiszeriparának milliárdos üzletéről: Mindegy, hogy kenyér, virsli vagy csecsemőeledel, érzékeinket manipulálják és átprogramozzák - a műételek szintjére. A botrány folyamatos, a kockázatokat senki sem ismeri. Civilizált társadalmunkban az "árérzékenység miatt?" ételeinkből lassan teljesen kimarad a természet. Helyette mindenféle pótlólagos, természetidegen anyaggal helyettesítik az értékes tápanyagot, ami roncsolja testünket és öregíti sejtjeinket. Ráadásul azt a kevés természetes nyersanyagot is megsütjük, megfőzzük, amivel tönkre is tesszük a legtöbb vitamint, enzimet, és ásványi anyagot. Hiába lakunk jól, a sejtjeink azonban éhesek maradnak. Nem juttatunk be kellő mennyiségű és minőségű táplálékot.
Szervezetünk abból él, amit elfogyaszt. Az ételek az ember számára bizonyos szempontból olyanok, mint a benzin az autó számára. Senki sem merné megkockáztatni a kísérletet, hogy autójába beletöltsön valamit, aminek ugyan benzinszaga van, de valójában víz benzinaromával. Még akkor sem, ha ez természetazonos benzinaroma.
Ha ételeink csak olyanok mintha, olyan az ízük, mintha, és olyan az illatuk, mintha, akkor szervezetünk is csak úgy fog működni, mintha..
Hogyan védekezzünk a környezeti ártalmakkal szemben?
Tudatos választással, öngondoskodással. Csak Ön védheti meg magát a környezeti ártalmak káros hatásaitól!
Ne feledje: minden, ami erősíti az azonosságot a természet törvényeivel, az az életet is erősíti!
Az egyik legújabban felfedezett és a világban egyre jobban elterjedt, természetes eredetű táplálék a búzafűlé. Fogyasztása nélkülözhetetlen tápanyagokat tesz elérhetővé, amelyek támogatják szervezetünket civilizációs ártalmak mellékhatásaival szembeni harcban.
Ne mérgelődjön, inkább méregtelenítsen búzafűlével!
A máj tehermentesítéséért már akkor is sokat tehetünk, ha minél kevesebb zsíros, fűszerezett, finomított szénhidrátokban gazdag, illetve tartósított ételt, valamint koffeint és alkoholt fogyasztunk. Szakértők a hosszabb távú, kiegyensúlyozott méregtelenítő kúrákat javasolják, melyeket célszerű évente 3-4 alkalommal megismételni.
A búzafűlé természetesen tiszta forrás
Természetesen, a természetre a méregtelenítésben is számíthatunk, így kúránkat búzafűlé fogyasztásával tehetjük teljesebbé, elősegítve szervezetünk természetes tisztulását.
Segítség a sav-lúg egyensúly beállításához
A búzafűlé az élettanilag fontos vitaminok, ásványi anyagok és enzimek értékes tárháza és akkor is segítségére siet, ha szervezetében az elsavasodás tünetei mutatkoznak.
A stresszel járó életmód, a helytelen táplálkozás és a környezeti ártalmak miatt testünk belső egyensúlya felborulhat, sejtjeink lúgos kémhatása savassá válik és megjelennek az elsavasodás tünetei. Az elsavasodott test pedig remek táptalajt nyújt a paraziták, a baktériumok és a vírusok elszaporodásához. Szervezetünk pedig csak akkor képes hasznosítani a tápanyagokat, ha kiegyensúlyozott a pH-ja. A búzafűlé segít helyreállítani szervezetünk sav-lúg egyensúlyát, ami azért is fontos, mert ez a sikeres fogyókúra előfeltétele is.
Hogyan fogyasszuk a búzafüvet?
A búzafűszálakból annyit nem tudunk elrágcsálni, amennyiből biztosítani tudnánk a megfelelő tápanyagszükségletet. Ráadásul erős rostjai nehezen emészthetőek, ezért kell a búzafűvet kipréselni és a levét elfogyasztani.
A házi termesztés, préselés azonban időrabló elfoglaltság, sok gonddal jár. A szárított, hígított változat pedig kevesebb hasznos tápanyagot tartalmaz.
Mi az a búzafűlé koncentrátum?
A búzafűlé a tönkölybúza 5-7 napos, zsenge hajtásának kivonata, amelyben a tönkölybúza minden biológiailag értékes alkotóeleme megtalálható, a fehérjék, a vitaminok és az enzimek mellett a klorofill és ásványi anyagok értékes tárháza
A búzafűlé Koncentrátum hatását emellett a citromfű, a csalánfű, a zöldtea, a zöldalga, a zöldárpa, a ginseng és az inulin (nem inzulin!) természetes kivonatai tovább erősítik. Ezek a búzafűléhez hozzáadott gyógyhatású növényi kivonatok egyrészt kiegészítik a búzafűlé természetes biológiai összetevőinek hatását, másrészt elősegítik a hatóanyagok beépülését a szervezetünkbe.
Kényelmes, praktikus, tartós
Nem kell otthon vesződnie a tönkölybúza nevelésével és préselésével. A napi adag csupán egy tasak. A korszerű technológiának köszönhetően még hűteni sem szükséges.
Aki már próbálkozott otthon búzafűlé készítésével, az tudja, hogy a tönkölybúza termesztése és a préselés kényelmetlen, és fárasztó munka, ráadásul a szerves alkotóelemek gyors lebomlása miatt a kipréselt búzafűlé csak nagyon rövid ideig őrzi meg érékes hatóanyagait.
Mi egy kényelmes, praktikus és hosszan eltartható terméket kínálunk Önnek. A 100 százalékban természetes alapanyagokból készült, és a légmentesen lezárt gél-tasak garantálja, hogy a Búzafűlé Koncentrátum hosszan megőrzi minőségét és minden biológiai értékét.
Tartósítószert, adalékanyagokat nem tartalmaz, hűtést, fagyasztást sem igényel.
A búzafűlé jelenleg a világ egyik legnépszerűbb, új táplálkozás-kiegészítőjévé vált.
A Búzafűlé Koncentrátum gyártása során figyelembe vették a búzafű egyes hatóanyagainak gyors fél órán belüli lebomlását, és ezeket megőrizve készítették el termékünket.
A Búzafűlé Koncentrátum a maga kizárólag természetes alapanyagaival, egy harmonikus, kellemes ízű gyógynövény koncentrátum.
A felszívódást segíti, ha szájban tartjuk egy kicsit. A búzafűlé és a hozzáadott citromfű, csalánfű, zöldtea, zöldárpa, ginseng, zöldalga, inulin és D-vitamin növényi kombinációja szinergikus viszonyt alkotnak egymást erősítve, és fokozzák egymás hatását, kölcsönösen elősegítik egymás beépülését. Az inulin elősegíti a még tökéletesebb felszívódást.
Miért a búzafűlé koncentrátumot válasszam?
Azért, mert
- Kizárólag természetes hatóanyagokból áll!
- A légmentesen lezárt kis tasakok biztosítják a hatóanyagok sértetlenségét.
- Hazánk földjének kincsét magyar technológiai újítás teszi elérhetővé a fogyasztók számára.
- A Búzafűlé Koncentrátummal szabad időt nyer! Nincs szükség a búzafű kora reggeli pepecselős préselésére, feldolgozásra, majd a fárasztó takarításra minden nap.
- Bárhol, bármikor fogyasztható!
- Kis táskában vagy zsebben is elfér.
- Nem kell hűteni, fagyasztani.
- Elegáns és praktikus csomagolásával igényes ajándék is lehet.
- A Búzafűlé Koncentrátum nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges adalékanyagot, hozzáadott cukrot, íz- és állagjavítót, azaz káros anyagoktól mentes.
Hirdessen cukorbeteg portálunkon! Kedvező ár, nagy látogatottság! Tekintse meg médiaajánlatunkat itt