
Ünnepi diabetikus édességek. A büntetlen Karácsonyért
Ünnepi kávés pillanatok (diabetikus, de nem fogyókúrás)
Hozzávalók:
krém:
250 g mascarpone
100 g puha vaj és 3 ek eritrit
2 egész tojás
--------------------------------
2 tojás
125 g mascarpone
100 g eritrit
100 g t.k. tönkölyliszt
70 g kókuszliszt
1/2 csomag sütőpor
2 ek. instant kávé 1 dl vízben feloldani
1/2 vaníliarúd kikapart belseje
2 ek keseű kakaópor

Elkészítése:
180 fokra előmelegítjük a sütőt.
A hozzávalókat összekeverjük csomómentesre és 50 perc alatt készre sütjük.
Hűlni hagyjuk, majd 3 felé szeljük a piskótát.
Elkészítjük a krémet közben, és 20 percre betesszük a hűtőbe, hogy a vaj összerántsa és krémesebb legyen az állaga.
Megkenjük a rétegeket, majd egymásra illesztjük őket és a maradék krémmel nyakon öntjük a sütinket.
Minimum fél napot hűtjük tálalás előtt.
Jó étvágyat!
átlag 170,7 g ch található a süteményben.
20 szeletre vágva 1 szeletben 8,5 g ch van
Elkészítése:
A hozzávalókat egy keverőtálban krémesre keverjük és 180 fokon 50 percet sütjük tetszőleges szilikon formában.
Mikor meghűlt 3 részre vágjuk. Kikeverjük
A következő oldalon: