Xukor Édesítőszer Zéró (450 g)
Leírás
• 100% természetes édesítőszer.
• Glikémiás indexe 0 nem használ fel inzulint.
• Kis molekulatömegű.
• Energiatartalma legfeljebb 0,2 kcl/gramm.
• Magas az emésztési toleranciája: 2-3-szor jobb, mint a xilit, laktit, maltit és izomalt 3.-4-szer jobb, mint a szorbit és a mannit.
• Gyorsan felszívódik, nem metabolizálódik, gyorsan ürül változatlan formában a vizelettel.
• 70%-édesebb, mint a szacharóz.
• Nincs utóíze.
• Megjelenése és állaga, mint a kristálycukoré.
• Gátolja a baktériumok laktózfermentálási képességét (jó fogak).
• Csökkenti a dentális plakkok kialakulását .
• Élesztőgombák nem bontják (Candida).
• Nem viszkózus (nem ragad).
• Növeli az élelmiszerek eltarthatóságát
A Xukor Zéró 100% eritritol. 100% természetes édesítőszer
Glükóz erjesztésével (fermentálással) állítják elő, a fermentált tejtermékekhez hasonlóan. A Xukor Zéró alapanyagát Franciaországban, francia alapanyagokból állítják elő.
A legegészségesebb és a legkisebb kalória és szénhidrát tartalmú (még a xilitnél is lalacsonyabb), 0-ás glikémiás indexű választási lehetőség a kristálycukorhoz és más cukoralkoholokhoz képest. Felhasználhatósága azonos más édesítőszerekével, magas az emésztési toleranciája és garantáltan mellékíz mentes.