
3. Olajos magvak
Naponta egy kis marék olajos mag elfogyasztása csökkentheti az összkoleszterin- és az LDL-koleszterinszintet, valamint növelheti a jó (HDL) koleszterin szintjét.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!
A tartósan magas koleszterinszint többek között azért veszélyes, mert az érelmeszesedés kialakulásának első számú kockázati tényezője. A koleszterinszint általában sikeresen csökkenthető étrendi és életmódbeli változtatásokkal: a zöldségekben, gyümölcsökben és teljes kiőrlésű gabonafélékben gazdag táplálkozás, rendszeres testmozgás, valamint a stressz csökkentése jótékonyan hat a koleszterinszintre.
Naponta egy kis marék olajos mag elfogyasztása csökkentheti az összkoleszterin- és az LDL-koleszterinszintet, valamint növelheti a jó (HDL) koleszterin szintjét.
Dexion kompatilbis, mini salgó polcok, amelyek erős acél lemezből készülnek a... Tovább
Az egészséges szénhidrát-anyagcsere és a cukorbetegség közti állapot, mikor az éhgyomri... Tovább
Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Szavazatok száma:
Átlagos értékelés: 0.0