11 tipp, hogy húsvétkor is megőrizd az alakod és a formád!
10. A húsvéti vendégjáráskor, locsolkodáskor az ünnepi kínálatból mértékkel fogyasszunk, egy gyomorrontás beárnyékolhatja az ünnepeket!
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!
Húsvét a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, Krisztus feltámadása. A magyar és az európai keresztény hagyományban a húsvéti időszak alatt kiemelt jelentőséget kapnak az elfogyasztott ételféleségek. Ma már a húsvéti ételeket, alapanyagokat – bárány, tojás, sonka – szimbolikájuk mellett elsősorban az ízük és a hagyományok miatt fogyasztják. A családi, illetve a vendégek számára kínált ételek összeállításához az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet ad hasznos tanácsokat.
10. A húsvéti vendégjáráskor, locsolkodáskor az ünnepi kínálatból mértékkel fogyasszunk, egy gyomorrontás beárnyékolhatja az ünnepeket!
A lelki és szellemi képességek csökkenése, az intellektus, a társadalmi viselkedésmódok, és... Tovább
Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Szavazatok száma:
Átlagos értékelés: 0.0