
4 ok, miért legyen citromfű a konyhában
1 csésze teához 1 kiskanál szárított citromfüvet áztassunk be, majd 3-4 perc után szűrjük le. Ízlés szerint mézzel ízesíthetjük. Mentalevéllel vegyesen is elkészíthetjük a teát.
hazipatika.com
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!
A mentához hasonlóan a citromfű is az ajakosvirágúak családjába tartozik, viszont vadon nem nő, így cserépbe ültetve frissen, vagy tasakokba téve szárított formában vásárolhatjuk meg. Előbbit ételek, italok ízesítésére is használhatjuk, utóbbi elsősorban tea készítésére kiváló. Bármelyik formáját részesítjük is előnyben, a citromfű jótékony hatásai mindenképpen érvényesülnek. Mi most 4 pozitív tulajdonságát mutatjuk meg, amikért érdemes a kamrában tárolni belőle.
1 csésze teához 1 kiskanál szárított citromfüvet áztassunk be, majd 3-4 perc után szűrjük le. Ízlés szerint mézzel ízesíthetjük. Mentalevéllel vegyesen is elkészíthetjük a teát.
hazipatika.com
A fehérjék az aminosavak különböző kombinációi. A fehérje nem energiaforrás, hanem a... Tovább
A hasnyálmirigyben lévő ún. belsőelválasztású hormonokat termelő sejtcsoportok. Az... Tovább
Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Szavazatok száma:
Átlagos értékelés: 0.0