92 lúgosító élelmiszer szív- és cukorbetegség ellen
Az iparosodás a szén-dioxid lerakódás növekedéséhez vezetett, az óceánok pH szintje ennek hatására 8.2-ről 8.1-re csökkent, ami negatív hatással van a tengeri életre. A talaj pH értéke meghatározza az ásványi anyag tartalmát a benne termő élelmiszereknek. A lúgosító étrend azokon a tápanyagokon alapul, melyeket a természetes élelmiszerekben és a zöldségekben találunk. Ez a fajta diéta rendkívül hatékony. Éppen ezért most bemutatunk egy listát, hogy a rajta szereplő élelmiszereket te is beilleszthesd a mindennapos étrendedbe!
Lenmag
A lenmag gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik és erősen lúgosít. Tovább sok E-vitamint és rostot tartalmaz.
Extra szűz olíva olaj
Tele van E-vitaminnnal és egyszeresen telítetlen zsírsavakkal. Bármilyen diétába beleillik.
Bogyós gyümölcsök
Antioxidánsokat és rostokat tartalmaznak, melyek a legegészségesebb gyümölcsökké teszik őket.
Dinnye
A dinnye nagyszerűen hidratálja a testet és méregtelenítő az emésztőrendszert a benne nagy mennyiségben megtalálható rostoknak és víznek köszönhetően. Emellett intenzíven lúgosít is.
Mangold
Antibakteriális, antivirális és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. Kitűnő lúgosító.