1. Az ajánlott napi zöldségadag elfogyasztásának egyszerű módja
Ha már unod magába enni a zöldségeket, készíts belőlük turmixot, ízesítsd kedved szerint. Így egy kis változatosságot csempészel a mindennapokban és egy flakonban magaddal is viheted a munkába, iskolába. Kombinálhatod néha egy kevés gyümölccsel is. Készíts új ízvilágot!
2. A szervezetnek jóval könnyebb feldolgozni a folyadék formájában bevitt tápanyagokat, mint a szilárd táplálékokat
3. A frissen facsart zöldséglevek (és gyümölcslevek) ízletesebbek és egészségesebbek bármely boltban vásárolt terméknél
Minek vásárolnál a boltban "100%-os" gyümölcs és zöldségleveket, bedobozolva, mikor otthon is elkészítheted. Ráadásul arról tudod is, mit teszel bele, a bolti meg ki tudja mióta áll a polcon, ráadásul nemkevés színezéket, tartósítószert és ízfokozót is tartalmazhat a nyers gyümölcsökön és zöldségeken kívül... Készítsd el inkább otthon - A különbséget a szervezeted is érezni fogja.
4. Kezdd ezzel a napot!
A legjobb reggeli és nass, hiszen energiával tölti fel a szervezetedet.
5. A friss juice-ok energiával töltik fel a szervezetet, megnyugtatják az idegeket, méregtelenítő hatásúak, kitűnő kiegészítői egyes gyógymódoknak
6. Kedved szerint variálhatod, keverheted a zöldségeket, kombinálhatod egy kevés gyümölccsel is
Újíthatsz, kísérletezhetsz, úgy állítod össze a turmixodat, ahogy szeretnéd! Ezzel izgalmassá és megunhatatlanná teheted a zöldségleveidet!
7. A megfelelő szerkezettel könnyen és gyorsan elkészítheted
Az sem mindegy, mivel készíted el a zöldséglevedet. A zöldség- és gyümölcscentrifugák a magas fordulatszám miatt felhevítik a levet, ezért az veszít vitamin- és tápanyagtartalmából. A zöldségprések ezzel szemben lassú fordulaton működnek, ennek köszönhetően megőrzik a zöldségek és gyümölcsök vitamin- és ásványi anyag tartalmát. Mindemellett a préselési eljárás több levet is biztosít, mint hagyományos gépek.