Pulykamell fűszeres margarinnal és vitaminsalátával, a húsvéti asztalra, cukorérzékenyeknek is.
Pulykamell fűszeres margarinnal és vitaminsalátával, a húsvéti asztalra, diabetikusan.
Várod már a húsvéti locsolósereget? Esetleg vannak köztük olyanok akik diétáznak, vagy neked van szükséged rá? Nem kell lemondanotok a finomságokról és a locsolód is bátran fogyaszthatja az alábbi ínyencséget.
Pulykamell fűszeres margarinnal
Hozzávalók ( 1 személyre)
100g pulykamell
színesbors ízlés szerint
só
3ml olaj
15g margarin
citromhéj
citromlé
fokhagyma
petrezselyemzöld
Elkészítés
Vágd a pulykamelleket olyan alakúra amilyenre szeretnéd. Durvára törd meg a színesborsot, szórd meg vele a husit és sózd be.
Készítsd el a fűszeres margarint a következőképpen:
Keverd ki a margarint a reszelt citromhéjjal, zúzott fokhagymával, citromlével valamint a finomra aprított zöldpetrezselyemmel. Alakítsd hengerré, majd csavavard be egy kicsi vízzel kikent alufóliába és tedd a fagyasztóba. Ha megfagyott mártsd melegvízbe, egy recés késsel szeletelted és tálald a pulykákra karikázva.
Lapozz a saláta receptért a következő oldalra.