Dobozos vagy frissen facsart? Egyáltalán nem mindegy!
Dobozos vagy frissen facsart gyümölcslé – Te melyiket választanád?
Joggal merül fel, hogy talán különböző zöldség- és gyümölcslevekből is megfelelő mennyiségű tápanyagokhoz juthatunk. Ez akár igaz is lehet. Ugyanakkor nagy különbség van a kettő között, akár mekkora mennyiséget fogyasszunk is el. Mivel csak a frissen facsart zöldség- és gyümölcslé igazán friss és élő, telis-tele vitaminokkal és enzimekkel, amelyekre a szervezetnek valóban szüksége van.
A legjobb egy ilyen frissen facsart lével indítani a napot, amiért megéri egy 10-15 perccel előbb kelni, hogy elkészítsd az értékes nedűt. Megihatod éhgyomorra vagy felhígítva magaddal viheted a suliba, munkába és egész nap értékes üdítőt kortyolhatsz a bolti mű italok helyett.