Maradékokból készült ízléses és finom mini szendvicsek
6, Ami nem való a hűtőbe
Van néhány élelmiszer, amit nem érdemes a hűtőben tartani. Többek között ilyen a: paradicsom, hagyma, krumpli, banán, avokádó, fokhagyma. A dinnye és az ananász sem való hűtőbe, amíg egészben vannak, viszont miután felvágtad őket, már ott kell tárolni, hogy minél tovább fogyasztható legyen. A kenyér sem bírja a hűtőt, ezért inkább ne tegyük bele. Fagyasztani viszont lehet, de akkor ne a hűtőbe, hanem a fagyasztóba tedd bele.
7, Maradékok
Sokan nem tudnak mit kezdeni a maradékokkal és ezért egyszerűen kidobják őket. Pedig számos felhasználási területük van, csak tudni kell őket megfelelően tárolni, és persze észrevenni őket. Egyre többen alakítanak ki saját helyet a különböző megmaradt élelmiszereknek. Ez azért jó, mert ha valamit szeretnél enni, vagy főzni, akkor először itt tudsz szétnézni, hogy van-e valami, amit innen felhasználhatsz. Ha pedig nem nagyon akarnak fogyni a dolgok, akkor egyszerűen megpróbálsz egy olyan ételt elkészíteni, ami nagyrészt a maradékokból készül. Például többféle felvágottból maradt 1-2 szelet, akkor csinálj kis szendvicseket. Így fel tudsz használni sok maradékot, és jól is laksz.