
A legfinomabb karácsonyi receptek cukorbetegeknek
Cukorbetegként is ehetsz mennyei fogásokat karácsonykor; de tudnod kell, mit hogyan készíts el. Ha még nem döntötted el, mi legyen a menü vagy csak egy plusz fogást keresel, tekintsd meg gyűjteményünket és készítsd el a legfinomabb karácsonyi ételeket, egészségesen.

4 szelet ponty
5 dkg teljes kiőrlésű liszt
1 teáskanál fűszerpaprika
1/2 evőkanál olaj
3 dkg margarin
5 dkg vöröshagyma
10 db koktélparadicsom
0,5 dl bor
1 babérlevél
1 teáskanál mustár
A halszeleteket megmossuk, jól besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: A halat paprikás lisztben megforgatjuk, és kevés felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Az apróra vágott vöröshagymát felolvasztott margarinban aranysárgára pirítjuk, borral felöntjük. Babérlevéllel, őrölt borssal, mustárral ízesítjük, majd a félbevágott koktélparadicsomokkal együtt az elősütött halakat beletéve, félig lefedve körülbelül 15 percig pároljuk.
1 adag: 408 kcal
Szénhidrát: 11,7 g