Mesterséges adalékanyagok
Mesterséges élelmiszer adalékanyagok!
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!
A 10 gyulladást okozó ételből, amit messzire el kellene kerülni már bemutattunk 5-öt. Most az ételek másik felét is bemutatjuk. Ezek az élelmiszereket tényleg fontos lenne messziről elkerülni, vagy legalább jelentősen csökkenteni a fogyasztásukat, mert többek között a daganatos betegségek, illetve a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását segítik elő.
Másnéven: laktóz. Úgynevezett diszaharid, 1 molekula glukózból és 1 molekula galaktózból... Tovább
B1-vitamin Tiamin: vízben jól oldódó, hőre érzékeny vegyület. Jelentős szerepe van... Tovább
Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Szavazatok száma:
Átlagos értékelés: 0.0