
ARC saláta (Alma-Répa-Cékla)
Hozzávalók:
3 nagy alma
3 répa
2 közepes nyers cékla
1 nagy doboz tejföl
2 gerezd fokhagyma
pár csepp citromlé
só, bors
pici gyümölcscukor
szárított petrezselyem
1 teáskanál mustár
4 evőkanál extra szűz olívaolaj
Elkészítés:
1. Gyaluld le az almát, répát, céklát egy nagyobb tálba.
2. Készítsd el hozzá az öntetet egy másik tálban - keverd össze a tejfölt, fűszereket, citromlét, mustárt, fokhagymát, olívaolajat, majd öntsd rá a salátára.
Tápagyagok(/adag):
1180 kalória
10 g zsír
7 g szénhidrát
2 g rost
4 g cukor
További vitaminok, ásványi anyagok: A-vitamin, C-vitamin, b6-vitamin, kalcium, magnézium, vas