
Rusztikus pesto torta
Mennyiség: 12 szelet
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók:
Teljes kiőrlésű pizzalap
1/4 bögre pesto
6 evőkanál szárított áfonya (használhatsz szárított paradicsomot is)
1/2 bögre sajt
Elkészítés:
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsibe tegyél sütőpapírt
2. Tedd a pizzalapot a tepsibe. Kend be pesto-val a tetejét, majd szórd meg áfonyával (paradicsommal), majd sajttal a tetejét.
3. Süsd 20-22 percig. Hagyd kicsit kihűlni, mielőtt felvágod.
Tápanyagok (/adag):
190 kalória
6 g zsír
7 mg koleszterin 29 g szénhidrát
7 g fehérje
3 g rost
409 mg nátrium
115 mg kálium